Sportverzorging bij blessures

TGV zet het turnen op een hoger niveau. Om dit mede te realiseren is het belangrijk dat binnen de vereniging aandacht is voor sportverzorging om sportblessures te voorkomen en te herstellen. Hiervoor is TGV een samenwerking aangegaan met fysiotherapie praktijk Fysio FM.
Fysio FM is de fysiotherapie praktijk die gevestigd is in de Bosbadhal.

Binnen TGV zal ik, Eline Eshuis-Meijer, zorgen voor de sportverzorging binnen jullie turnvereniging.

Voor wie en wanneer kun je terecht voor eventuele sportverzorging?
Er is voor gekozen dat de sportverzorging beschikbaar is voor elk lid van de vereniging. Wanneer jij gebruik wilt maken van de sportverzorging of vragen hebt over een blessure of een klacht dan kunt je daarvoor bij mij terecht.
Wanneer :
dinsdagavond vanaf 17.30 – 18.00 uur
Waar:
In de turnhal aan de Boslaan

Waarvoor kun je terecht bij de sportverzorging?
In principe kun je voor elke klacht bij mij terecht, wanneer de klacht jou beperkt in het turnen. Denk hierbij aan schouder-, elleboog-, knie- of enkelklachten. De ene klacht vraagt soms meer aandacht en tijd dan de andere. Bij een spierscheur is behandeling met sportverzorging goed mogelijk en te begeleiden. Echter, een knie of schouder blessure is al gauw gecompliceerd. Vaak is dan verder onderzoek en/of fysiotherapie nodig. In overleg zal dan bekeken worden of de behandeling dan beter in de fysiotherapiepraktijk van Fysio FM kan plaatsvinden.

Wie is Fysio FM?
Fysio FM is de fysiotherapiepraktijk in de Bosbadhal en bestaan uit 4 medewerkers te weten, Mariëtte Snels, Franc Winterkamp, Susanne Geis en Eline Eshuis-Meijer. FM staat voor Franc en Mariëtte maar ook voor Fysiek&Mentaal. Mariëtte Snels doet de sportverzorging bij volleybalvereniging VOVEM. Franc Winterkamp bij Korfbalvereniging KVEmmeloord. En Susanne Geis bij basketbalvereniging Ceres.

In onze praktijk hebben we meer mogelijkheden voor de (sport)revalidatie, omdat we hier over diverse fitness apparatuur beschikken. Met onze revalidatieapparatuur en kennis helpen we je zo snel mogelijk af van de eventuele (sport)blessure.

Als je een vraag hebt over een blessure, schroom niet, kom naar het inloop spreekuur of binnen in onze praktijk, bereikbaar via de  oranje gang van de Bosbadhal.

 

 

 

 

 

Eline Eshuis-Meijer
Fysio FM
0527-61 68 24
medewerkers@fysiofm.nl