Jongensgym

Recreatiegym voor jongens vanaf 6 jaar

Bij TGV Emmeloord heeft iedereen de mogelijkheid om te gymmen. Zo ook de jongens vanaf 6 jaar. Je kunt op ieder moment van het jaar beginnen in één van de leuke jongensgroepen. Iedereen werkt op zijn eigen niveau op een leuke en speelse manier om beter te worden in de sport.

Voor de jongens is het belangrijk dat zij constant bezig zijn. De energie die zij hebben wordt gebruikt om elementen van het turnen aan te leren. Het zwaaien in de ringen, het uiteindelijk maken van die salto en het oefenen aan de rekstok zijn onderdelen die bij de jongens veel terugkomen. Behalve de elementen wordt er aandacht gegeven aan spel, samenwerken en kracht & conditie. Deze zijn voor de jongens erg belangrijk om steeds meer te leren, kracht is erg belangrijk om meer te leren in de sport. De jongens zijn constant in beweging en bezig om zich verder te ontwikkelen. Het stukje samenwerken komt terug door elkaar te helpen als dat nodig is en tijdens verschillende spellen wordt er verwacht dat er samengewerkt wordt.

Lijkt dit allemaal leuk? Kom gerust eens kijken bij de lessen en volg 3 gratis lessen om te kijken of jij het leuk vindt.