Dames conditiegym 50+

Conditie gym voor dames vanaf 50 jaar

Gezond ouder worden is een thema dat je bijna overal voorbij ziet komen. Als je ouder wordt krijg je sneller last van kwaaltjes zoals stijvere spieren en chronische ziekten zoals diabetes. Om dit te voorkomen of zo lang mogelijk uit te stellen is het belangrijk om voldoende te bewegen. TGV Emmeloord heeft voor de 50-plussers een leuke groep dames conditiegym!

Iedere week op maandagochtend van 9:00 uur tot 10:00 uur wordt er een uur conditie gym gegeven voor iedereen van 50 jaar en ouder. Een leuk, gezellig en actief uur waar iedereen op zijn of haar eigen niveau aan het bewegen is. Er wordt aandacht gegeven aan verschillende thema’s zoals o.a. kracht, beweegbaarheid, evenwicht en spel. Alle thema’s helpen je om op een gezondere manier ouder te worden. Je houdt je lichaam soepel en sterk waardoor je minder snel hulp nodig hebt van hulpmiddelen als een rolstoel of een opstapje omdat je niet meer helemaal kunt rekken.

Behalve deze thema’s staat ook gezelligheid centraal; een babbeltje tussendoor hoort erbij. Wanneer het mooi weer is wordt de les wel eens vervangen door een uurtje wandelen of fietsen in het heerlijke zonnetje om in beweging te blijven en tegelijkertijd een frisse neus te halen.

Wil jij ook graag op een gezondere manier ouder worden en je soepel kunnen en blijven bewegen? Kom gerust eens langs of doe gezellig mee!