Airtrack voor TGV dankzij sponsor

De afgelopen jaren was één van de wensen van TGV om een Airtrack aan te schaffen. Een Airtrack is een soort levensgroot luchtbed met goede verende eigenschappen. Door de Airtrack harder of juist iets minder hard op te blazen kun je variëren met de verende eigenschappen. Hierdoor kunnen zowel jonge als volwassen turners er gebruik van maken om hun oefeningen en sprongen op te oefenen en uit te voeren. De Turnbond zal in de toekomst de Airtrack ook opnemen in het wedstrijdprogramma. Met de gesponsorde aanschaf zet TGV dus een stap richting de toekomst

Daarnaast is de Airtrack zeer geschikt om te gebruiken voor demonstraties voor zowel recreatieve gymnastiek als wedstrijdturnen door zowel jongens als meisjes. Kortom een veelzijdig toestel waar TGV nog heel veel plezier van kan beleven.

De aanschaf van de Airtrack is met name mogelijk gemaakt door een substantiële financiële bijdrage van Administratiekantoor Emmeloord. Verder is er het afgelopen jaar door TGV met succes deelgenomen aan diverse sponsoracties zoals de Rabobank Clubkas Campagne en de Grote Clubactie.

Bij de officiële ingebruikname was Chris Weening van Administratiekantoor Emmeloord zelf aanwezig.

Reacties zijn gesloten.