Wedstrijd selectie dames TGV 18 januari 2020

Zaterdag 18 januari jongstleden zijn er in de Bosbadhal plaatsingswedstrijden, niveau vierde-divisie gehouden, voor de finales van de Overijsselse kampioenschappen op 21 maart a.s. TGV was met 25 turnsters vertegenwoordigd. Er deden in totaal 250 meisjes en jonge vrouwen mee.

De dames hebben weer flink hun best gedaan en mooie resultaten geboekt. Door een verandering in het beleid van de Bond, zijn er dit keer helaas minder meisjes direct doorgelaten naar de finalewedstrijd op 21 maart aanstaande, die wederom in de Bosbadhal plaatsvindt. In de komende Play-off wedstrijd in Wierden 29 februari, kunnen de meisjes die zich alsnog plaatsen voor de finalewedstrijd.

https://dutchgymnastics.nl/assets/Scores/Result/uitslagen-Emmeloord-4e-divisie-18-1-2020.pdf

 

Reacties zijn gesloten.