Ilse Geschiere, 1e plaats!

Hengelo, 3e divisie heeft Ilse Geschiere van Turn en Gymnastiek Vereniging Emmeloord een eerste plaats behaald tijdens de 2e plaatsingswedstrijd te Hengelo. Tijdens de 1e plaatsingswedstrijd werd een 4e plaats behaald.

Ilse heeft een bijzondere groei doorgemaakt, ze turnt nu 1,5 jaar bij TGV en deed dit vorig jaar nog in de 4e divisie waar ze in dat jaar een 3e plaats behaalde op de districts finale. Dit was al een voortreffelijke prestatie. Nu heeft ze toch de dappere overstap gemaakt naar de 3e divisie en dan een 1e plaats bereiken waarmee ze zeker is van een plaats in de district wedstrijd. Vanuit de district wedstrijd kan je een plaats bemachtigen voor de landelijke halve finale.  Ilse behaalde zaterdag een 1e plaats op balk, een voortreffelijke oefening op dit toestel. Een 3e plaats op Pegasus en een 4e plaats op zowel brug als vloer. Totaal 44,3 punten, waarmee ze een ruime voorsprong van 2,2 punten had op de nummer 2 in het klassement.

Reacties zijn gesloten.