Geslaagde recreantenwedstrijd TGV Emmeloord

De recreantenwedstrijd in de Bosbadhal was een groot succes!

Zaterdag 21 april 2018 was het zo ver, de recreantenwedstrijd van TGV Emmeloord waar de jongens en meiden het hele seizoen zo naar uitgekeken hebben.

De dag begon om 10 uur met de meiden en jongens van het jaar 2010, 2011 en 2012. De meiden en jongens waren wat zenuwachtig waar niks meer van terug te zien was toen zij begonnen. De oefeningen zijn super goed uitgevoerd en iedereen heeft super goed zijn/haar best gedaan.

In de middag waren de oudere jongens en meiden aan de beurt. Net als de ochtendwedstrijd is deze wedstrijdronde goed verlopen zonder ongelukken. Deze groep heeft laten zien wat zij in de afgelopen jaren geleerd hebben en wat de jongere meiden allemaal nog kunnen gaan leren.

Het niveau in beide groepen lag erg hoog wat de uitslag spannend heeft gemaakt. De recreanten van TGV Emmeloord hebben allemaal goed laten zien hoe goed zij hun best hebben gedaan en wat zij het afgelopen jaar allemaal hebben geleerd.

Behalve de turners en turnsters is Greet Weening deze dag in het zonnetje gezet. Zij is dit jaar 35 jaar trainster bij de vereniging, wat een applaus waard is. Ter ere van haar 35 jarig jubileum heeft zij deze dag de medailles mogen uitreiken.

Wij hopen dat de jongens en meiden de komende periode net zo goed hun best doen en een volgende wedstrijd willen en kunnen laten zien wat zij hebben geleerd!

Reacties zijn gesloten.