Blije gezichten bij uitreiking Nijntjediploma’s

Bij TGV Emmeloord kunnen kinderen hun Nijntje Beweegdiploma halen wanneer zij alle motorische vaardigheden uit de lessenserie hebben. Dat bijzondere moment liet de club natuurlijk niet zomaar voorbij gaan.

Vijftien kinderen hebben hun felbegeerde Beweegdiploma behaald tijdens een feestelijke uitreiking in de gymzaal aan het Pampuspad. Ook ouders en opa’s en oma’s waren van de partij. De kleuters lieten zien wat zij in de twintig lessen van het Nijntje Beweegprogramma hebben geleerd.

Door middel van een parcours kwamen de verschillende motorische vaardigheden aan bod. Bijvoorbeeld rollen, springen, mikken, glijden, klimmen, klauteren, steunen, duikelen, balanceren en nog veel meer. Trainster Corine Weening is trots op de kleuters die hun beweegdiploma hebben ontvangen. Samen met stagiaire Britney van Eijk organiseerde zij het Nijntje beweegfeest.

Reacties zijn gesloten.