TGV turnsters plaatsen zich voor district finale

6 TGV turnsters hebben zich geplaatst voor de district finale

Afgelopen zaterdag turnden de 4e divisie TGV turnsters hun finale wedstrijd te, om zich te plaatsen voor de district finale. Afgelopen maand hebben de turnsters hard getraind om deze wedstrijd goed te presteren. Voor 6 turnsters heeft de finale goed uitgepakt!

Bij de Instappers turnde Silje Bloois, waarvan het haar eerste wedstrijdseizoen is, een 3e plaats op vloer en een 11e plaats in het eindklassement. Bij de pupil 2 turnsters was het groot feest voor Sanne Blaak. Op alle 4 de toestellen heeft zij een 2e plaats bemachtig waardoor zei als winnares op het podium is komen te staan en zich regiokampioene kan en mag noemen! Jenifa Plein, 1e plaats op vloer en 4e plaats in het eindklassement, en Dewi van Kalsbeek, 2e plaats op vloer en 5e plaats in het eindklassement, hebben zich samen met Sanne geplaats voor de district finale.

Pupil 2, Gioia Medau turnde een mooie 6e plaats op de brug en eindigde op een 12e plaats.

Kyra de Vries kwam uit bij de Jeugd 1. Ze turnde een stabiele wedstrijd en is hiermee de 6e turnster die zich heeft geplaatst voor de district finale. Kyra eindigde als 7e in het totaal klassement.

Behalve de 6 turnsters die door zijn naar de district finale zijn er deze dag nog 13 andere turnsters in actie gekomen. Ondanks de actieve trainingen en hun inzettingsvermogen hebben zij de district finale helaas niet behaald.

De turnsters die door zijn naar de district finale mogen op zaterdag 21 april in Winschoten de finale turnen.

 

Reacties zijn gesloten.