Nieuw turntoestel voor jongens selectie TGV Emmeloord dankzij Dijksma Koudetechniek

Nieuw turntoestel voor jongens selectie TGV Emmeloord

Afgelopen vrijdag ging er een langgekoesterde wens van de jongensselectie van TGV in vervulling.

Aan het eind van de training werd een voltige bokje overhandigd. Dit toestel is ideaal voor de overgang tussen de paddenstoel en het voltigepaard. De jongens van TGV kunnen nu naast het flanken ook de eerste stappen zetten richting het scharen zoals dat uiteindelijk op het voltigepaard uitgevoerd moet worden.

De aanschaf van dit toestel is met name mogelijk gemaakt door een substantiële financiële bijdrage van Dijksma Koudetechniek. Verder is er het afgelopen jaar door TGV met succes deelgenomen aan diverse sponsoracties zoals de Rabobank Clubkas Campagne en de Spaaractie van de Jumbo Lange Nering voor de aanschaf van diverse materialen.

In het bijzijn van Henk Dijksma van Dijksma Koudetechniek werd door het bestuur het voltige bokje aan de selectie overhandigd.

Direct na de overhandiging van het toestel werd er door de jongens volop gebruik van gemaakt, dit tot grote tevredenheid van de trainers Remon Jansen en Louwe-Willem Kramer. Beide heren verwachten met dit nieuwe toestel de jongens nog beter te kunnen trainen op de kracht en spierspanning die nodig is om een goede oefening te laten zien tijdens wedstrijden op de onderdelen voltige en brug.

Reacties zijn gesloten.