Veel munten gespaard bij Poiesz de Zuidert!

Zaterdag 17 februari hebben turners en turnsters van TGV Emmeloord al veel munten verzameld voor de vereniging

De supermarktketen Poiesz heeft van 12 februari tot en met 8 april weer de Jeugd Sponsor Actie waar TGV Emmeloord aan meedoet. Bij iedere 10 euro aan boodschappen en de speciale weekacties krijg je munten die ingeleverd kunnen worden voor TGV Emmeloord.

Zaterdag 17 februari hebben onze turners en turnsters goed hun best gedaan in de supermarkt in de Zuidert. Van 10 uur ‘s ochtend tot 3 uur ‘s middags hebben zij klanten geholpen met in en uitpakken van de boodschappen waarvoor zij munten kregen die naar TGV Emmeloord mochten. Ook hebben zij de weekactie goed gepromoot waardoor zij extra veel munten hebben verzameld. Aan het einde van de dag waren er al 1800 munten verzameld! Super goed gedaan van alle turners en turnsters!

De actie duurt nog tot en met 8 april, wij kunnen dus nog heel veel munten verzamelen om uiteindelijk bovenaan te staan en een mooi geld bedrag te verdienen!

Wil jij extra munten verzamelen? Koop dan van 19 februari tot en met 24 februari tompoucen, hierbij krijg jij 15 munten! In de vakantie week, 26 februari tot en met 3 maart krijg jij 15 munten bij gevulde koeken.

Reacties zijn gesloten.