Nieuwe materialen TGV

Afgelopen weken zijn door TGV verschillende materialen aangeschaft om de gymlessen nog aantrekkelijker te maken. Door diverse sponsoracties van afgelopen jaren was er een mooi bedrag beschikbaar voor de aanschaf van deze materialen. De sponsoracties zijn vanuit het bestuur de afgelopen jaren gecoördineerd door Marleen Blaak-van Nimwegen. Door haar enthousiasme en inzet zijn de mogelijkheden van sponsoring zeer goed benut en onder de aandacht gebracht bij de leden. De leden en ouders hebben er voor gezorgd dat met deze extra inkomsten voldoende geld beschikbaar was om meerdere materialen van het wensenlijstje van de trainers aan te kunnen schaffen.

Plankoline

Zo is er een plankoline aangeschaft. Een plankoline is geschikt voor het aanleren van sprongen op een springplank. Met name bij de selectiemeisjes was er behoefte aan een nieuwe versie, waardoor de oudere plankoline nu kan worden ingezet bij de recreanten.

Voor de recreanten die lessen volgen in de zaal aan het Skagerak is een flikflakker aangeschaft voor het aanleren van de flikflak. Hiermee beschikt TGV nu over een flikflakker in meerdere zalen.

Voor de conditiegym groepen zijn Powerbands en kettlebells in verschillende soorten en maten aangeschaft. Hiermee kunnen de lessen nog gevarieerder worden ingevuld.

Voor de peuter en kleuterlessen zijn antislipfiguren in de vorm van handen en voeten aangeschaft waarmee parcourtjes kunnen worden uitgezet of afzet en landingsposities kunnen worden gemarkeerd.

Tot slot zal een bestaande springplank van de recreantengroepen in de zaal aan het Skagerak worden voorzien van nieuwe veren.

Met aanstaande sponsoracties hoopt TGV nog meer geld in te zamelen voor de aanschaf van materialen om zo de leden een gevarieerd aanbod van lessen aan te kunnen bieden.

Reacties zijn gesloten.